Where have I been?

Jag har varit borta från denna underbara sida för ett tag. Varför? Har varit mycket nere, har inte mått så bra. Förklaringen kan vara att jag inte har haft något riktigt jobb sedan förra året i augusti. Bara varit på möten, hade semester i 30 dagar och hade en 1 månaders praktik i en skoaffär som heter Deichmann skor. Just den affären var inte något för mig så i måndags sa jag att jag ville sluta, efter det mådde jag mycket bättre.
I går besökte jag mitt gamla jobb där jag arbetat i 1,5 år fram till förra året i augusti och jag älskade platsen. Så jag besökte mina kollegor där och de var glada över att se mig. Jag pratade med de om ett jobb som de hade där som lät intressant, så jag gjorde ett test för det och i dag fick jag svaret att jag kommer att börja arbeta där på måndag. Lovely.


I have been away from this lovely page for a while. Why? Have been very blue, have not felt so good. The explanation can be that I have not had any real job since last august. Just been going on meetings, had vacation for 30days and had a 1 month practice in a shoe store called Deichmann Shoes. That store was not anything for me so this monday I said that I wanted to quit, after that I was feeling better. 
Yesterday I was visiting my old job where I worked for 1,5 years until last year and loved the place. So I visited my colleagues there and they were glad to see me. I talked with some people about a job that they had there that sounded interesting, so I did a test for it and today I got the answer that I will start work there this Monday. Lovely. 

generally | |
Upp